Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський студент на “БМВ” в’їхав у бетонну огорожу: юнак загинув (ФОТО)

Внаслідок ДТП, що сталася у Теофіпольській громаді Хмельницької області 9 квітня, загинув студент Західноукраїнського національного університету Любомир Безкоровайний. Хлопцю було 18 років.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці університету.

Як йдеться в повідомленні поліції Хмельницької області, аварія сталася близько 10:20 в селі Михнівка. 18-річний хлопець, керуючи автомобілем BMW, зіткнувся з електроопорою та в подальшому — з бетонною огорожею. Внаслідок аварії водій загинув на місці події. Двоє його пасажирів 16 та 19 років отримали травми та були госпіталізовані до Теофіпольської багатопрофільної лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Любомир народився 30 вересня 2004 року, у 2021 році вступив на навчання до Західноукраїнського національного університету за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення».

Викладачі та одногрупники згадують Любомира, як відповідального студента, доброго товариша і надійного друга, який завжди вмів знайти спільну мову з будь-якою людиною та з радістю ділився своїми знаннями й досвідом. Він був позитивним, гарно жартував й піднімав настрій своєю усмішкою.

Читайте також: На Тернопільщині студент врятував чоловіка, який зник під водою: надихаюче відео

Тернополянка продавала взуття через інтернет і втратила 23000 грн: що сталося?

На Тернопільщині ще одна парафія офіційно перейшла до ПЦУ