Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Посадити дрон у Москві 9 травня: українським розробникам обіцяють 20 млн грн

Український виробник БПЛА, безпілотник якого 9 травня долетить до центру Москви та приземлиться на Червоній площі, отримає премію у розмірі 20 млн гривень.

Таку заяву в ефірі національного телемарафону зробив співзасновник Monobank Володимир Яценко.

Підприємець закликав «влаштувати свято» російському диктатору Володимиру Путіну на 9 травня. Засновник monobank та творець українського дрона “Довбуш” Володимир Яценко пообіцяв виплатити премію розробникам, чий безпілотник 9 травня долетить до Москви. Він оприлюднив умови конкурсу на своїй сторінці у Facebook 6 квітня.

«Це дуже хороший момент. Тому що, як я прочитав, путін планує парад на Червоній площі і там буде дуже багато військових. Тобто це будуть, як вони кажуть, «законні військові цілі». Тому я офіційно встановлюю премію українському виробнику БПЛА, чий літак, звичайно, за допомогою військових, долетить та приземлиться на червоній площі у Москві 9 травня. Сума премії становить зараз 20 мільйонів гривень», – заявив Яценко.

Він сподівається, що гроші будуть справедливо розділені між виробником та військовими операторами, які зможуть вдало виконати завдання

«Щоб не було непорозумінь, на крилах має бути українське гасло, наприклад «Слава Україні», «Героям Слава» чи щось подібне», – уточнив бізнесмен.

Яценко додав, що спроби запуску дронів уже проводилися, але запущений БПЛА зачепив високовольтну лінію і не долетів до Червоної площі лише 45 кілометрів.

У Тернополі пішоходи часто порушують правила: уже загинуло 10 людей

На Тернопільщині чоловік втратив 29000 грн: що сталося

Back to Top