Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині «Пункти незламності» перейшли в режим «готові до розгортання»

На Тернопільщині згортають мобільні «Пункти незламності». У разі необхідності рятувальники в будь-який момент готові розгорнути додаткові пункти.

Мобільні «Пункти незламності» перейшли в режим «готові до розгортання». Таке рішення прийняли на Раді оборони області, повідомляють на сторінці Тернопільської обласної військової адміністрації.

Відтак працюватимуть лише стаціонарні «Пункти незламності». Це військова адміністрація, три районних адміністрації, також органи місцевого самоврядування.

Під час брифінгу начальник ДСНС у Тернопільській області Віктор Маслей розповів, що в разі необхідності рятувальники в будь-який момент готові розгорнути додаткові пункти. Про це відразу поінформують громадськість.

Якщо почнуться перебої з електроенергією або буде інша якась потреба, за рішенням Ради оборони, ми протягом години часу зможемо розгорнути на будь-якій локації мобільний «Пункт незламності», – сказав Віктор Маслей.

Станом на 31 березня 45 Пунктів незламності, які розташовані у сільських місцевостях, перейшли у режим «готові до відкриття». У робочому режимі функціонують 30.

Вдова з Тернополя у апеляційному суді довела загибель чоловіка у Бахмуті

Черги на кордоні: українці повертаються додому на свята