Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Фальсифіковане «Поліське» масло, яке продавали у Тернополі, не виробляють за адресою на упаковці

У Тернополі вилучили з продажу фальсифіковане «Поліське» масло. Держпродспоживслужба перевірила адресу виробництва продукту.

Тернополянка звернулась до Держпродспоживслужби зі скаргою на неякісне масло, яке купила в одному з магазинів міста. Спеціалісти головного та районного управлінь Держпродспоживслужби відправились перевіряти торгівельну точку, в якій жінка купила неякісний продукт. Встановили, що масло «Поліське Селянське» солодковершкове, 73%, вага 200 г, та масло «Поліське Екстра»,

82,5 % вага – 200 г від виробника ТОВ «Пустомитівський молокозавод, (адреса потужностей виробництва: Рівненська область, Гощанський район, с. Пустомити, вул. Лесі Українки) реалізується без експлуатаційного дозволу та належних супровідних документів. Згідно даних державного реєстру потужностей операторів ринку, на які видано експлуатаційні дозволи в Рівненській області, було встановлено, що вищезазначеного виробника масла у переліку таких немає. Мало того, повідомлялось, що будівля ТОВ «Пустомитівський молокозавод» перебуває у напівзруйнованому стані, його територія занедбана. В результаті перевірки продукт вилучили з продажу.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Рівненській області виїхали до ТОВ «Пустомитівський молокозавод», що розташований за адресою: с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область з перевіркою. Вони встановили, що будівля молокозаводу дійсно перебуває у напівзруйнованому стані, його територія занедбана.

За висновками Держпродспоживслужби, фальсифіковану продукцію під маркою ТОВ «Пустомитівський молокозавод» виробляють на невстановлених потужностях.

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області просять інформувати у разі виявлення факту реалізації масла «Поліське Селянське» та «Поліське Екстра» вказаного виробника.

Контакти:

Коли сіяти насіння овочів на розсаду?

У Тернополі пенсіонерка втратила 70000 грн: що сталося