Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі спіймали п’яних водіїв: хто сідає за кермо напідпитку – потенційний вбивця

Керування транспортним засобом в стані сп’яніння — це одне з найтяжчих правопорушень, передбачених КУпАП. Водій, який сідає за кермо напідпитку — потенційний вбивця! Він не здатен адекватно сприймати дорожню обстановку, через знижену швидкість сприйняття та реакції.

За минулий місяць інспектори патрульної поліції виявили 56 нетверезих керманичів, склали на водіїв відповідні адмінматеріали та направили справи до суду.

Днями, під час патрулювання, інспектори зупинили за порушення ПДР автомобіль Skoda. Спілкуючись з водієм, охоронці порядку виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер. Водій погодився. Результат огляду виявив 1, 74 проміле алкоголю в крові громадянина.
Патрульні склали на керманича відповідні адміністративні матеріали та відсторонили останнього від керування.
Іншого нетверезого водія моторолера Honda, інспектори зупинили за порушення ПДР сьогодні вночі. Під час бесіди з кермувальником охоронці порядку також виявили в нього ознаки сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер. Результат позитивний — 2,37 проміле алкоголю в крові водія.

Патрульні склали на керманича відповідні адміністративні матеріали та відсторонили останнього від керування транспортним засобом.

Пам’ятайте, що нетверезий водій є загрозою для життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху — водіїв, пасажирів, пішоходів, велосипедистів, а також і для самого себе! Кермуйте відповідально.

У печері на Тернопільщині віднайшли артефакти, яким п’ять тисяч років

Тернополянка віддала аферистам 74500 грн: що сталося