Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі влаштували фотосесію для дружин захисників

У Тернопільському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №17 організували фотосесію для дружин військовослужбовців, які нині захищають Україну. Виставку їхніх портретів представлять на заході з нагоди Дня матері, який запланували на 17 травня.

До організації фотосесії долучився ввесь колектив закладу разом із директоркою Наталією Ясеновською. Підготували локації, запросили візажистів, фотографа. Для кожної дружини захисника створили певний образ: мати-берегиня, мати-охоронець, мати-янгол, мати-захисниця, мати-українка та інші. Поруч із жінками метушаться діти, які, можливо, ще не до кінця розуміють реалії війни, але безмежно сумують за своїми татусями. На фотосесію завітало два десятки тернополянок, які чекають своїх захисників, – пише “НОВА…”.

— Торік до Дня захисників та захисниць ми провели фестиваль на підтримку ЗСУ. Облаштували куточок зі світлинами татусів-воїнів наших вихованців, — розповідає директорка Тернопільського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №17 Наталія Ясеновська. — А цього разу вирішили до Дня матері показати наших сильних і відважних матусь, чоловіки яких на передовій. Дружинам у тилу непросто: на їхні плечі лягає багато турбот, відповідальність за дітей. Хвилюються, бо ж — війна. Співпереживаємо з ними, підтримуємо добрим словом, щоб вони відчули, що не самі на цьому шляху. Непохитно віримо, що все буде добре. На фотосесію запросили 21 жінку, діти яких відвідують заклад, також долучилися наші колеги, чоловіки яких несуть службу. Образи жінкам продумали за станом їх душі. Візажисти підкреслили їхню красу. Фотограф фіксує ці чудові миті. Їхні світлини покажемо у День матері. Всі ми по-своєму переживаємо війну. Дітям військових теж потрібна психологічна підтримка, тому створюємо для малечі комфортні умови, щоб не відчували, в якому складному часі живуть. На День матері проведемо благодійний захід із концертною програмою та творчими локаціями для дітей. Виручені кошти спрямуємо на потреби ЗСУ.

Як пес-розвідник з Тернополя відгриз лапу і втік від ворогів (ФОТО, ВІДЕО)

Коли закінчиться війна. Що означають розмови західних партнерів про контрнаступ і переговори