Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Приїхав із фронту, щоб побачити народження сина: історія бійця з Тернопільщини

Фото: Суспільне.

Військовий з Бережанщини Олег Грицеляк приїхав з передової, щоб побачити народження сина. Від початку повномасштабного вторгнення чоловік служить в ЗСУ. Він розповів Суспільному, що воював під Бахмутом та Соледаром. Нещодавно утретє став батьком. Тепер у них з дружиною троє синів, – розповідає Суспільне.

Звістка про те, що дружина вагітна третьою дитиною, була несподіванкою для військовослужбовця. На той час він служив під Києвом. Приїхав з передової, щоб побачити народження сина: історія бійця з Тернопільщини

“Я якраз сидів у автомобілі, бо я водій. Жінка подзвонила і каже: “Я вагітна”. У мене навіть реакції не було, був шок. Я не знав просто, що сказати. Щасливий був”, – каже чоловік.

“Це для нас так було несподівано, це наш такий ангел-охоронець”, – говорить дружина військовослужбовця Надія.

Щоб підтримати дружину під час пологів Олег приїхав з-під Соледара, де служив упродовж останніх двох місяців.

“Коли я вперше взяв сина на руки, таку радість відчув, що словами не передати. Я щасливий, що в мене є ще один син. Хочу, щоб він виріс сильним, сміливим, щоб захищав Україну, щоб все було добре в Україні. Тому він і народився в нас”.

Назвали хлопчика Серафимом. У подружжя вже є двоє старших синів. Тимофій та Сашко – двійнята. Незабаром їм виповниться 11 років. Хлопці теж приїхали з Бережан, щоб зустріти маму і братика з пологового будинку.

На Тернопільщині сотні років б’є незвичайне джерело, яке може мати лікувальні властивості

У Тернополі деякі вулиці залишаться без води