Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вакарчук зібрав понад 3 мільйони фунтів на концерті в Лондоні

У Лондоні відбувся благодійний концерт Святослава Вакарчука, під час якого було зібрано понад 3,3 млн фунтів (147 млн грн). Зібрані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання та відновлення українських лікарень, які постраждали під час бойових дій.

Подія була організована спільно з Crown Agents International Development (CAID), однією з найбільших у світі благодійних організацій, що працює по всій планеті, а з 24 лютого 2022 року активно проводить збори саме для гуманітарної допомоги Україні.

Музичний виступ лідера «Океану Ельзи» отримав назву A Night for Ukraine. Його відвідали зокрема герцог Глостерський принц Ричард, Девід Ратлі, член парламенту, парламентський заступник Державного секретаря у закордонних справах Великобританії, посол України у Великобританії Вадим Пристайко, верховний комісар Канади у Сполученому Королівстві Ральф Гудейл та інші.

В залі історичної будівлі Canada House на Трафальгарській площі прозвучали в акустичному форматі як пісні «Океану Ельзи», так і українські народні. Декілька пісень Святослав виконав під гітару, так само як останній рік робить це на фронті, у шелтерах для переселенців чи госпіталях.

 

В США готуються заборонити TikTok

Ікони для перемоги: монахиня з Тернопільщини допомагає ЗСУ