Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

ДНК американки співпала із ДНК голови громади з Тернопільщини

Нещодавно незнайома американка написала голові Копичинецької громади Богданові Келічавому про те, що її результат ДНК-тесту співпав із аналогічним дослідженням посадовця, тож вони можуть бути далекими родичами. Таку інформацію легко перевірити на спеціальних ресурсах. Це надихнуло іноземку долучитися до підтримки мешканців Копичинецької громади.

“ДНК тест привів до нового генератора в громаду. Місяць тому отримав повідомлення від американки Michelle Hnatusko Herman, яка написала, що її ДНК збігається з моїм і ми є далекими родичами. Поспілкувавшись детальніше, її родина вислала нам генератор, допомогу на гуманітарний штаб і готують нові відправлення.
Тепер Будинок дитячої творчості в Копичинцях має нове джерело безперебійного живлення на 5.5 кіловат. Хто б міг подумати, що колись вислана до США ватна паличка на MyHeritage допоможе рятувати країну від ватного сусіда”, – написав Богдан Келічавий.

Виконував бойове завдання: Бахмут забрав ще одного Героя з Тернопільщини (ФОТО)

“Після звістки про загибель наших побратимів страху не було, було бажання помститися”, – тернопільський поліцейський Юрій Летняк (ФОТО, ВІДЕО)