Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У лісі біля Тернополя знайшли молодого чоловіка із простреленою головою

47-річний чоловік вистрілив у голову 35-річному знайомому у лісосмузі в Петрикові.

Лише кілька годин знадобилося слідчим, оперативникам карного розшуку та працівникам відділу кримінального аналізу Тернопільщини, аби встановити місцеперебування чоловіка, підозрюваного у замаху на вбивство. Його затримали на території Закарпатської області та оголосили підозру відповідно до статті 115 ККУ з поміткою “замах на вбивство”.

28 лютого близько 16:40 на лінію “102” зателефонував чоловік і повідомив, що у нього стріляли. Він сказав, що знаходиться в автомобілі Toyota в лісосмузі с. Петриків. На місце злочину виїжджали працівники поліції та бригада швидкої.

Оперативні служби виявили чоловіка 1988 року народження з кульовим пораненням в голову. Його госпіталізували до лікарні. У ході розслідування стало відомо, що потерпілий зустрічався зі знайомим, якому кілька місяців тому позичив гроші. На момент розмови підозрюваний сидів за водієм і в якийсь момент витягнув зброю та вистрілив позичальнику в потилицю. Після цього сів у власне авто і втік.

Правоохоронці спіймали 47-річного підозрюваного на території сусідньої області. Він у скоєному зізнався. Чоловіка затримали та оголосили підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Потерпілого прооперували. Триває слідство, пoвідoмляє відділ кoмунікaції пoліції Тернoпільськoї oблaсті.

Юпітер і Венера з’єдналися в нічному небі: жителі Тернопільщини побачили планетарний “поцілунок”

Крадіжка у Тернополі в маршрутці: небайдужі допомогли затримати злочинця