Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Трагедія на Монастирищині: кілька ножових поранень на тілі вбитого…

28-річного мешканця села Устя-Зелене та 22-річного мешканця міста Монастириськ підозрюють у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Жертвою молодиків став 63-річний пенсіонер.

До співробітників відділення поліції №2 міста Бучача надійшло повідомлення від мешканки села Устя-Зелене про те, що в житловому будинку за місцем проживання вона виявила мертвим односельчанина, 1959 року народження. На тілі чоловіка були видимі сліди насильницької смерті, – повідомили в поліції області.

Виїхавши на місце події, правоохоронці під час огляду виявили на тілі померлого чисельні колото-різані поранення. Згодом експертиза підтвердила, що чоловік помер внаслідок масивної крововтрати, спричиненої проникаючими ножовими пораненнями.

За підозрою у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу, поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК двох осіб. Як з’ясувалося, напередодні чоловіки спільно з потерпілим розпивали алкогольні напої в будинку жертви. Обом зловмисникам оголошено підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Повернувся до рідної домівки: Борщів на колінах зустрів полеглого Героя (ФОТО)

У Тернопільській громаді встановлять додаткові прилади для фіксації швидкості