Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Силою заштовхав в авто: на Тернопільщині дідусь викрав хлопчика, що налякав його онучку

На Тернопільщині дідусь викрав хлопчика, який налякав його онучку. 

Про це йдеться у вироку Кременецького райсуду.

Перебуваючи зі своїм товаришем – малолітнім на провулку Молодіжному, використали поліетиленову «бомбочку-хлопушку», звук якої налякав малолітню дівчинку, яка перебувала неподалік. Надалі, про описаний факт дізнався дідусь малолітньої, в якого на грунті раптово виниклих неприязних стосунків, з метою покарання кривдника його малолітньої внучки, винник злочинний умисел спрямований на незаконне позбавлення волі малолітнього.

Подія трапилась 6 вересня 2020 року. Приблизно о 16 годині 00 хвилин, перебуваючи на провулку Молодіжному, усвідомлюючи свою злочинну діяльність, використовуючи автомобіль марки «ИЖ2715-014», синього кольору, почав наздоганяти малолітнього, який в той час керував велосипедом марки, під`їхав на вулицю Заводську с. Великі Млинівці, і під час руху перегородив рух малолітньому, якого в подальшому зіштовхнув з велосипеда та, застосовуючи фізичну силу з метою подолання опору, незаконно, всупереч волі малолітнього, тримаючи його обома руками за плече та тулуб, незважаючи на законну вимогу малолітнього потерпілого припинити такі дії, силою закинув останнього в салон вказаного автомобіля. Заштовхнув дитину на переднє пасажирське сидіння через водійське сидіння та в подальшому закрив двері. Сів за кермо та розпочав рух у напрямку вул. Молодіжної, позбавивши таким чином малолітнього потерпілого можливості вільно залишити автомобіль та перевіз останнього до його домоволодіння, де він проживає.

Суд визнав чоловіка винним та засудив до 2 років обмеження волі. Також він повинен сплатити потерпілому 50 тисяч гривень.

На Тернопільщині 16-річний водій з пасажиром на мотоциклі потрапили у ДТП

На Тернопільщині під час спортивного турніру зібрали понад 90 тисяч гривень на підтримку азовців