Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Не пляшка, а – мистецтво: незвично використали картину талановитого художника з Тернопільщини

У Національному культурному центрі міста Кракова «Нова Гута» (Польща) триває ретроспективна виставка «Архетип вольності», де представлені роботи всесвітньо відомого українського художника Івана Марчука, який родом із Тернопільщини.

Водночас представлено перше українське вино, випущене під патронатом групи компаній Vinos de La Luz під назвою – BIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk, з репродукцією картини геніального митця «Пробудження» на етикетці. Разом обидва твори несуть світу інформацію про ментальність українського народу, – повідомляє drinks

Доктор Рікардо Ф. Нуньєс, власник компанії Vinos de La Luz щиро вболіває за розвиток виноробної галузі України і прикладає для цього чимало зусиль. Його компанія виробляє продукцію в різних країнах світу, таких як Аргентина, Іспанія, Італія, США.

Для першого релізу цього напою Наталія Бурлаченко, директорка компанії-виробника Big Wines в Україні, разом із Рікардо Ф. Нуньєсом звернулися до Івана Марчука. Художник люб’язно погодився на використання зображення його полотна «Пробудження» на пляшках першого українського вина бренду Big Wines від Vinos de La Luz. Так народився новий шедевр.

Президент України подякував тернопільським “богам війни” (ВІДЕО)

Осиротіли діти: на війні загинув житель Заліщиків Іван Мороз (ФОТО)