Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поранений захисник з Тернополя втратив ногу, але не падає духом (ФОТО)

У Національному Інституті хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова уже шосту операцію зробили бійцю з Тернополя – Дмитру Лобачі. На жаль, врятувати поранену ногу захиснику не вдалося, але Дмитро попри все не втрачає позитиву.

Про це молодий чоловік написав у себе на сторінці.

– Друзі, мабуть, як Ви вже зрозуміли по фотографії, 6 операція пройшла і нога таки пішла своїм шляхом. Ну, значить, буде нова і краща, – написав Дмитро на своїй сторінці у фейсбуці. – Я не падаю духом і тримаюсь. Попереду ще багато роботи. 7 операція на праву, потім загоєння, а тоді стабілізація, реабілітація і протезування.

Нагадаємо, збір коштів організував тернопільський історик і кулеметник окремої бригади територіальної оборони Володимир Бірчак. Дмитру травмувало ноги від розриву міни. Завдяки роботі медиків чоловіка врятували та він у госпіталі в Харкові.

Дмитро Лобач подякував усім небайдужим, які підтримали донатами його лікування і реабілітацію.

Наразі чоловік повідомив про закриття збору коштів.

– Я ще раз хочу усім подякувати за донати і допомогу, на цей час я закриваю збір, бо вважаю, сума назбиралась достатня, – написав він . – По можливості буду звітувати і звісно, якщо буде нагода, то передам залишок іще комусь на допомогу, або моїм побратимам із 105 ТРО ЗСУ 83 го батальйону, які зараз на передовій і тримають оборону.

У тернополянки “співробітник служби безпеки банку” видурили 35000 грн

Поліція знайшла молоду тернополянку з дитиною