Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Переніс уже п’ять операцій: поранений захисник з Тернополя дякує небайдужим за допомогу

Мужній воїн, тернополянин Дмитро Лобач після тяжкого поранення проходить лікування в Національному інституті хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова.

Захисник дякує всім благодійникам, які допомогли зібрати кошти на лікування та реабілітацію.

«Я щиро вдячний всім Вам, хто долучився до збору коштів на моє лікування і реабілітацію. Але в першу чергу я хочу подякувати Міші Логинському, який витягнув мене і врятував та Віктору Кушніру. А також іншим побратимам, які допомогли мене врятувати – Руслану Бойківу, Андрію Чуднову, Андрію Пилипчуку. Дякую Володимиру Бірчаку, за організацію збору коштів і Анатолію Дробоцькому», – пише Дмитро у Фейсбуці.

Наразі на тернополянина чекає шоста, вирішальна, операція. Дмитро жартує, що від неї буде залежати, «чи відживе ліва нога, чи піде іншим шляхом».

«Як Ви вже мабудь здогадались, руки я не опустив і тримаюсь (бо маю руки). Якщо я зламаюсь, це би означало, що орки зламали мене. А я так просто не дамся», – стверджує незламний Герой.

Окремо Дмитро безмежно дякує своїй коханій дружині Ілоні, яка завжди поряд з ним – підтримує і не відпускає, вірить і надихає на подальшу боротьбу.

У Тернополі оштрафували пішохода, який потрапив під колеса BMW X5

“Пишу це і сама собі не вірю”: кохана легендарного “Да Вінчі” показала його могилу, яка потопає у квітах