Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Бучаччині незаконно видобували корисні копалини (ФОТО)

Бучацькі поліцейські встановили осіб, причетних до незаконного видобутку каменю.

На лінію 102 надійшло повідомлення від жителя Бучача про те, що двоє невідомих осіб здійснюють видобуток корисних копалин у самовільно розробленому кар’єрі поблизу села Вербка Коропецької громади. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 міста Бучача.

Видобувачів каменю в кар‘єрі вже не було – вони втекли, залишивши заготовлені копалини та підручний інвентар. Проте поліцейським вдалося встановити їх. Це двоє жителів Тлумацького району Івано-Франківської області. Також з‘ясувалося, що родовище розроблене самовільно без відповідних дозволів.

З місця події поліцейські вилучили камінь, який був готовий до транспортування та підручні засоби з допомогою яких здійснювався видобуток.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 240 Кримінального кодексу. До розслідування будуть залучені фахівці екологічної служби з метою встановлення породи каменю та суми завданих збитків, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

“Роман завжди був готовий їхати в „гарячі точки”: пам’яті героїчно загиблого бійця з Тернопільщини

Тепер оберігатиме нас з небес: Тернопільщина попрощалася з Героєм Василем Коропецьким (ФОТО)