Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Жителька Тернопільщини отримала 3000 штрафу за те, що палила траву

Екологи постійно закликають бути свідомими і не палити сухостій. Однак порушники все ж є. Жінку, яка не дотримувалася закону, спіймали в Чортківському районі.

Як повідомляють чортківські рятувальники, жителі району продовжують нехтувати ЗАБОРОНОЮ СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ!!!

Внаслідок чого працівниками Чортківського районного управління за участі представників поліції було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 77-1 КУпАП (штраф у розмірі – 3 060 гривень) мешканку Монастириської територіальної громади, яка здійснювала випалювання сухої рослинності та її залишків (суха трава, залишки опалого листа, гілля дерев, тощо).


“Вкотре нагадуємо, що спалювання сухої трави та рослинності може призвести не лише до пожеж, а і загибелі людей. Прибираючи на присадибних ділянках закликаємо не випалювати суху траву та сміття, не розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також не залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.
Необхідно пам’ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, життю та здоров’ю людей. Попереджаємо, штраф – це найменше покарання за спалювання сухої рослинності!” – пишуть рятувальники.

На жителів Тернополя у квітні-травні очікують планові вимкнення світла

Почаївська лавра більше не зможе видобувати пісок. Немає спеціального дозволу