Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщину приїхав мер відомого французького міста Канни

На Тернопільщині побував із візитом Давид Ліснард – мер міста Канни, у якому проводиться всесвітньо відомий Каннський кінофестиваль.

Завітав поважний гість в місто Чортків. На зустріч прибули голови громад Тернопільщини.

“Вчора Давид Ліснард мав зустріч з керівництвом держави в Офісі Президента України, а сьогодні вже у Чорткові разом із делегацією та гумунітарним вантажем! Генератор 12 кВт з АВР, військова амуніція, спальні мішки та інші важливі речі для військовослужбовців. 8 палетів вантажу. На початку війни ми познайомились завдяки нашій землячці пані Інні Вигонній, яка проживає у Каннах.
У березні 2022-го ми двічі отримували допомогу від них, а також Давид приїжджав у Тернопіль і ми мали зустріч. Сьогодні через рік він уже в Чорткові. Пишаюся такою дружбою.
Ця увага і допомога для нас є дуже цінною! Вручив гостю найвищу нагороду громади орден «За заслуги перед громадою». Співпраця триває!” – зазначив голова Чортківської міської ради Володимир Шматько.

Довідка. Місто Канни розташоване на березі Середземного моря на півдні Франції. Населення- 70 тисяч мешканців (2007). Одне з найпопулярніших курортів Лазурового узбережжя.

У Тернополі заблукала пенсіонерка (ФОТО)

“За сто років пережила не одну війну”. На Тернопільщині привітали ювілярку