Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як правильно використовувати маску для волосся

Якщо ви приділяєте достатньо уваги догляду за своєю зачіскою, то напевно знаєте про такий косметичний продукт, як маска для волосся. Але він не буде мати відповідного ефекту, якщо його буде неправильно підібрано або використано. Чому ж варто приділяти увагу, щоб досягти результату від використання косметики з догляду?

Правила вибору маски для волосся

Вибираючи маску для волосся, треба зважати на тип своїх локонів та той ефект, який ви хочете отримати від використання. Отже, якщо брати до уваги тип волосся, то потрібно віддавати перевагу таким варіантам:

  • для сухого волосся підійдуть зволожувальні та живильні маски, що потрібно використовувати після кожного миття голови; також у пригоді стануть засоби для пошкодженого волосся, котрі допомагають відновити структуру та надати зачісці м’якості та шовковистості;
  • для прядок, що швидко стають жирними, варто купляти легкі зволожувальні косметичні продукти, а також засоби глибокого очищення, на кшталт пілінг-масок;
  • фарбоване волосся потребує окремого ставлення, для нього потрібно використовувати спеціалізовану косметику, що дозволяє довше зберегти набутий колір і відновитись після впливу хімічних речовин.

Безліч різноманітних масок для волосся ви зможете знайти на сторінках інтернет-магазину Yves Rocher. Вигідні ціни, висока якість та зручне доставляння дозволить отримати задоволення і від оформлення покупки, і від використання косметики.

Правила використання

Частота використання масок залежить від того, в якому стані знаходяться ваші пасма, і наскільки швидко ви хочете досягти результату. Стандартна рекомендація двічі на тиждень. Але можуть бути певні нюанси.

Наприклад, якщо ваша зачіска в чудовому стані, до для його підтримання достатньо використовувати косметичний продукт лише раз на тиждень. Сухе, пошкоджене, мляве волосся потребує частішого догляду можна чергувати різні маски для досягнення швидкого ефекту і застосовувати їх після кожного миття голови. 

Жирні та комбіновані пасма потребують особливого догляду. Якщо ви використовуєте спеціалізовані продукти, що регулюють вироблення себуму, дотримуйтеся рекомендацій виробника.

Користуйтесь якісною доглядовою косметикою і ваші локони будуть сяяти кожного дня! Подаруйте собі неперевершену зачіску з масками для волосся від Yves Rocher.

У Тернополі на ставі під лід провалилася людина (ФОТО)

Уперше за історію: монета за ескізом художника з Бережанщини стала найкращою на міжнародному конкурсі