Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Шорти та лонг позиції в торгівлі SOL на WhiteBIT

Біржова торгівля має свій словник із жаргоном. Тому усім інвесторам-початківцям необхідно вивчити специфічні висловлювання брокерів і трейдерів. Найголовніші ключові терміни фінансових операцій біржової діяльності — це лонг та шорт, довгий та короткий. Усі знають стандартну формулу продажу — купити подешевше та продати дорожче. Тільки на біржі працює незрозумілий для звичайних людей феномен. Інвестори спершу дорого продають, а потім дешево купують.

За допомогою довгої позиції можна охарактеризувати традиційну ситуацію, коли інвестори набувають активи з розрахунку, що їхня ціна зросте. Потім вони продають їх та отримують прибуток. Коротка позиція — це означає, що інвестори купують цінні папери, які дешевшають, у борг у брокерів, а потім продають, щоб через якийсь період викупити їх знову, але вже за нижчою вартістю. У результаті виходить дохід.

SOL криптовалюта — прогнози та припущення

SOL — це представник нового покоління децентралізованих цифрових активів. І прогнози обіцяють, що solana курс буде стабільно зростати. Проєкт взагалі перспективний, хоч запустили його лише п’ять років тому. Справа в тому, що solana є блокчейном першого рівня, а це означає, що відсутні сайдчейни та парачейни.

До наявності гаманця solana прагнуть не лише дрібні, а й великі інвестори. У цьому немає нічого дивного, з огляду на факт позитивної динаміки та високої пропускної спроможності, безпеки.

Плюси гаманця SOL:

  • Наявність унікального алгоритму;
  • Широкі можливості масштабування;
  • Висока пропускна спроможність;
  • Швидкий обмін даними.

Перш ніж придбати монети, потрібно спочатку обзавестися гаманцем, де їх зберігати. Є як онлайн, так і офлайн сховища. Різновиди холодних гаманців: електронні, паперові, програмні, апаратні.

SOL на біржі криптовалют

Принцип дії тут нічим не відрізняється від фондового ринку. Єдина різниця — на біржах не працюють брокери. Тож позичати можна на самому майданчику. Спершу аналізують ринок та знаходять монети, вартість яких має знизитися. Потім їх беруть у борг на біржі та продають. Після зниження ціни викуповують продані монети та повертають борг біржі. Отримана різниця є прибутком.

Хоча лонг — це класичний вид угод і відкритий на кожній із бірж, шортити крипту можна зовсім не всюди. Щоб отримати доступ до маржинальної торгівлі, потрібно спочатку пройти авторизацію та ідентифікацію, відкрити маржинальний рахунок. Коли він активується, можна переводити кошти між маржинальним та біржовим рахунком. Валюту, яка перебуває на маржинальних рахунках, використовують як забезпечення позики.

Робота на Тернопільщині є, але нема кому працювати?

Чи можна обманути генератор випадкових чисел в іграх на гроші