Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Радий і восьмому місцю”, – тернополянин про успішний виступ на чемпіонаті світу

Тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний в гонці переслідування на чемпіонаті світу в Німеччині виборов 8 місце. Чемпіоном став легендарний норвежець Йоханес Бьо.

Дмитро стартував п’ятим і більшу частину гонки перебувати в групі з лідерами світового біатлону. Однак 2 хиби на третьому вогневому рубежі відкинули тернополянина на межу топ-10. Дмитро натомість зібрався і провів четверту вирішальну стрільбу без хиб. Це дозволило йому прийти на фініш престижної гонки 8-им.

«Після першого кола сили покидали. Сьогодні була важка гонка, як фізично, так і морально. Поки що важко після такої перерви за два дні боротися з такими сильними суперниками.
Старався тримати той темп, який задавали суперники, але на жаль, на першій «стійці» допустив два промахи, без яких можна було боротися за «квіти».
Але радий і восьмому місцю, що залишився у топ-10 за такої конкуренції з такими сильними суперниками», – сказав після гонки Підручний.

Старший тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра привітав Дмитра з сьогоднішнім результатом.

“Потрапити до топ-10 за цієї конкуренції, яка була у старті – треба щось знати та мати хороший фізичний стан.Гадаю, що наша доля щодо медалі вирішувалася на третьому колі, де Дмитро втратив контакт з цією сильною групою. Всі розуміють, що він не робот, у нього лише чотири тижні тренувального процесу. У цьому колі він втратив контакт і наприкінці втримав дуже хорошу позицію», – сказав Санітра.

Кількість жертв землетрусів у Туреччині і Сирії зросла до 33 тисяч

“Тернопільобленерго” змінило графік: замість трьох черг, стало шість