Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині військовий одружився із засудженою

У Збаразькій виправній колонії засуджена уклала шлюб із коханим, який зараз несе службу в ЗСУ. Адміністрація закладу привітала молодят.

“Щаслива і міцна сім’я – один з найважливіших атрибутів людського щастя. Будуючи міцну сім’ю, будуємо міцну державу. Сьогодні в державній установі ” Збаразька виправна колонія” відбулась урочиста церемонія укладення шлюбу. Обранець засудженої перебуває на службі в ЗСУ, але взяв відпустку і приїхав до коханої. Молодята довго чекали цього дня і дуже хвилювалися, на заваді їхньому щастю не стали ні війна, ні, відстань, ні перебування в місцях несвободи.

Молоду пару привітали представники адміністрації, побажавши лебединої вірності, ніжних та щирих почуттів, вірного кохання, благополуччя і щастя під мирним українським небом. Як показує практика, створення нової сім′ї в умовах позбавлення волі має позитивний вплив на поведінку засуджених, які стають відповідальнішими, дисциплінованішими, докладають більше зусиль, щоб швидше повернутися додому”, – повідомили у Збаразькій виправній колонії.

Ваш банківський рахунок заблоковано: Житель Чорткова втратив 51000 грн

Азартні ігри у Тернополі: місцева жінка контролювала діяльність трьох ігрових залів