Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Благодійники передали пораненим військовим гуманітарну допомогу (ФОТО, ВІДЕО)

Підтримка воїнів – обов’язок тилу. Благодійний фонд «Покрова» передав чергову гуманітарну допомогу для воїнів, які перебувають на лікуванні та реабілітації у медичних закладах Тернопільської області.

Днями у ще дві лікарні волонтери привезли вантажівку соків та води для поранених захисників.

«Уся допомога, яку передали меценати, буде використана за цільовим призначенням – для бійців української армії, які перебувають у нашій лікарні на реабілітації та лікуванні, – каже Любомир Синоверський, головний лікар одного з медичних закладів області.

Народний депутат України Іван Чайківський наголосив, що кожен українець повинен робити все можливе, щоб пришвидшити перемогу України у протистоянні з лютим ворогом.

«Здоров’я і фізичне відновлення захисників – пріоритетне завдання. Завдяки благодійникам для лікарень області є змога передати соки і воду військовослужбовцям, що проходять курс лікування чи реабілітації. Підтримуємо їх в тилу, бо знаємо ціну перемоги на фронті. Дякую тим, хто ділиться, тим, хто проводить титанічну роботу документального обліку, тим, хто допомагав з транспортуванням та розвантаженням за щоденну підтримку наших захисників на всіх фронтах».

Спільно з волонтерами відвідав захисників у медзакладах, перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

«У багатьох комунальних медичних закладах нашої області сьогодні лікуються та проходять реабілітацію багато воїнів, – каже Володимир Болєщук. – Наші захисники — у бойовому настрої. Попри труднощі, вони вмотивовані та після реабілітації готові знову ставати на захист держави. Медики допомагають військовим відновити здоров‘я після поранень і травм, огортають їх турботою та увагою. Вдячний і благодійникам, які всебічно підтримують наших захисників. Бажаємо нашим воїнам швидкого одужання. В єдності – сила українців».

Волонтери Благодійного фонду «Покрова» підкреслюють, що намагаються завжди підтримувати захисників, адже це – обов’язок тилу.

Жителі Тернопільщини втратили 29000 грн: що сталося

Спіймали “закладчика”: на Тернопільщині 22-річний хлопець продавав наркотики