Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Збаражі зібрали понад 110 тисяч гривень на вантажівки для полку «Азов»

110 000 грн і 50 євро – це внесок Збаразької громади у збір на чотири вантажні автомобілі для “АЗОВу”  під час благодійного вечора “Сила народу” 12 лютого, який організував благодійний фонд «Покрова».

«Дякуємо збаражчанам і глядачам, які зробили свій внесок у скриньки під час проведення заходу, Дякуємо артистам, які щотижня, на абсолютно волонтерських засадах допомагають об’єднувати українців по всіх громадах Тернопільської області. За ту силу народу, яка здатна змітати ворога зі свого шляху і додавати люті і міці своїм захисникам»,- йдеться на сторінці фонду.

Народний депутат України Іван Чайківський висловив подяку усім волонтерам та благодійникам, які є сьогодні надійним тилом для українських воїнів.

“Неймовірний Збараж, неймовірна атмосфера, неймовірна щедрість та бажання наблизити нашу Перемогу! 110 тис.грн та 50 євро – пожертви благодійників для придбання 4 вантажівок для ОЗСП “Азов”. Це вже другий концерт, де наші артисти-волонтери дарують емоції тим, хто донатить для легендарного підрозділу Національної гвардії, який зараз формується в Гвардію Наступу. Ми не питаємо хлопців “навіщо”. Ми просто чуємо “треба для виконання завдань і наближення Перемоги”. Дякуємо кожному, хто жертвує, кожному, хто викладається на повну, всім, хто розуміє ціну роботи в тилу”,- сказав Іван Чайківський.

За вихідні патрульні виявили 13 п’яних водіїв (ФОТО)

На війні загинув 29-річний тернополянин, який вважався зниклим безвісти