Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Портативні зарядні станції – електрика без обмежень

Будинок, побут та потреби сучасної людини тісно пов’язані з різними гаджетами, технікою та електроприладами. У моменти відсутності електрики вони втрачають свою актуальність і стають непотрібними аксесуарами.

Портативні зарядні станції забезпечать автономне живлення у будь-який час у будь-якому місці. Це ідеальна система живлення, що підтримує необхідні протоколи безпеки та заряджання всіх сучасних пристроїв. Виручить не лише далеко від дому, а й у моменти збою чи повного відключення електроенергії. Придбати таку станцію можна на сайті Motto Stuff всього за кілька кліків. Менеджери допоможуть правильно підібрати модель пристрою для конкретних чи загальних цілей використання. Не зайвими будуть поради, рекомендації та корисна інформація від спеціалістів інтернет-магазину, особливо для людей, які стикаються з цим уперше.

Чим портативна станція відрізняється від інших приладів для створення електроенергії?

Якщо говорити коротко і виразно, то це практичне поєднання повербанку та генератора живлення. Ні, не плутайте електростанцію із звичайним генератором, який працює на паливі. Компактний пристрій здатний видавати електрику, як і в звичайній мережі до 230В, але не вимагає при цьому палива і може працювати навіть у приміщенні, на відміну від генераторної установки. Залежно кількості портів і типу, станція здатна заряджати кілька гаджетів одночасно. Також оснащена:

  • сучасною технологією миттєвої зарядки;
  • додатковою батареєю у комплекті;
  • різними портами для зарядки від автомобіля, електромережі та сонячної батареї.

Легка, компактна із широкою сферою застосування станція буде корисною як у домашніх умовах, так і під час кемпінгів, риболовлі, походів, поїздок на дачу. Особливо незамінні такі установки нині для потреб ЗСУ, для ведення тренувальних польових боїв і навіть для страйкбольних ігор. Дітям дуже важливо заряджати мобільні, рації та інші прилади для навігації, зв’язку і, елементарно, для створення більш комфортних умов.

Як правило, такі пристрої призначаються для живлення телефонів, ламп, ноутбуків, фенів, СРАР та іншої дрібної техніки. При виборі завжди звертайте увагу на ват-годинник, на який розрахована станція. При цьому підрахуйте кількість приладів, що потребують підживлення, та їх потужності. Такі розрахунки допоможуть правильно підібрати агрегат, який задовольнить усі потреби. Дізнатись кількість робочих годин при підключених приладах можна, поділивши потужність станції на сумарну потужність пристроїв. Однак пам’ятайте, що виснажувати «мегаповербанк» у жодному разі не можна, використовуйте приблизно 75-80% його потужності.

Чи може станція працювати як джерело безперебійного живлення?

Більшість портативних електростанцій оснащені режимами ДБЖ, що забезпечує резервне харчування для критично важливого обладнання в моменти збою або припинення подачі електрики. Достатньо підключити пристрій до мережі, а відповідні прилади – до станції. Особливо актуальним для комп’ютерів. Під час перемикання з мережі на батарею підключені пристрої не втрачають живлення та працездатність. Весь процес займає лише кілька секунд.

Інверторні моделі здатні не тільки заряжати підключені прилади, але й попутно заряджатися самі. Їх пристрій має режим ДБЖ, який за наявності мережі подає живлення, не використовуючи акумулятор. Таким чином, зношування батарей зменшується, а тривалість експлуатації збільшується. Варто зазначити, що такий пристрій ідеально підійде для домашнього використання як безперебійник, а для медичних або офісних робіт необхідно спеціалізовані ДБЖ.

“Дякуємо бійцям за кожен день та кожну ніч”: цей вірш – сповідь маленького дитячого серденька

Молода жителька Тернопільщини втратила 54600 грн: що сталося