Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Мобілізація нікуди не ділася – вона триває

Спеціальне відпрацювання силових структур – спецоперацію “Промінь” проводили у Тернополі 2 лютого. На цей момент в області проведено понад 20 таких операцій. Про це під час брифінгу повідомив голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш

– По-перше повістки роздають з 24 лютого 2022 року з початку повномасштабного вторгення росії. Друге, активно вони роздаються завжди. Третє питання, те, що вчора було в місті Тернополі, не в області, це спеціальне відпрацювання силових структур, це спеціальна операція “Промінь”, яка проходила, і проходить по всій області. На даний час вже проведено більше 20-ти таких операцій. Не знаю, чому вона вчора викликала такий ажіотаж, – зауважив Володимир Труш. – І те, що масово роздають повістки, якщо люди не хочуть брати повістки, то не хочуть воювати, то питання виникають до нас з вами, чи ми справжні українці.

Ми, якщо справжні українці, ми не повинні ховатися від мобілізації.

Виставлені блокпости – у нас в країні війна, відпрацювання територій проходило і в довоєнний час і мобілізація нікуди не ділася – вона триває. Людина, яка називає себе українцем, вона не тільки виставляє аватарку в Фейсбуці, а йде захищати свою державу”.

Джерело: Тернополяни

 

Аварія біля Тернополя: є потерпілі, рух ускладнений (ФОТО)

Глава УГКЦ одержав звання почесного професора Тернопільського медуніверситету (ФОТО)