Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Мав багато планів на життя…” У ДТП загинув студент тернопільського вишу

Сумна звістка сколихнула спільноту Західноукраїнського національного університету.  У страшній ДТП загинув студент факультету комп’ютерних інформаційних технологій Мар’ян Мисак.

“Мар’ян народився 19 вересня 2000 року у с.Кропивник Калуського району Івано-Франківської області. У 2018 році вступив на навчання до класичного університету Тернополя за спеціальністю «Комп’ютерні науки». Проявив лідерські якості й став старостою групи, адже був відповідальним, харизматичним й веселим, впевненим у собі, – повідомили на сайті вишу.

Активно займався спортом – захоплювався великим тенісом, баскетболом. Був товариським й завжди допомагав одногрупникам, особливо у вивченні іноземної мови.

У 2022 році отримав диплом бакалавра й продовжив навчання в магістратурі за спеціальністю «Комп’ютерні науки». Поглиблено вивчав програмування та мав багато планів на життя. Мар’ян паралельно працював в ІТ-компанії.

Його життєвим кредом було: «Все, що ти бачиш у світі, є результатом із твоїх власних поглядів». Разом із рідними та близькими переживаємо горе. Світла пам’ять!”

Тернопільська волонтерка перевтілює речі з війни на артоб’єкти

Ваш банківський рахунок заблоковано: Житель Чорткова втратив 51000 грн