Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Колядували і на безпілотник зібрали! Молодь із Тернопільщини підтримує ЗСУ

Молодь із різних сіл Купчинецької громади впродовж різдвяних свят колядувала по домівках односельчан і наколядувала свою часточку на безпілотник для 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола. Передали до Благодійного фонду “Покрова”, який займається збором, 12 766 гривень!

“Перед Різдвом подруга запропонувала колядувати разом по оселях. Ми розповіли про свою ідею друзям – усі підтримали! Вирішили, що прославимо Новонародженого Спасителя і водночас зберемо якісь кошти для підтримки наших воїнів, – розповіла студентка Христина Маркович із Купчинців. – До нас доєдналися старшокласники з різних сіл. Зробили маленьку репетицію, виготовили скриньку для грошей.

Виконували колядку з гарним побажанням: “Хай Ісус, мале дитя, Благословить ваше життя. Щоб ви в мирі проживали і біди не знали!” “Добру справу робите!” – казали нам люди. Подекуди не було світла, іноді за нами собаки гнались, але ми не зупинялися, бо мали мету. Вболіваємо за наших воїнів, хочемо, щоб вони звільнили українську землю від окупантів, щоб закінчилася війна і Україна здобула перемогу”.

5-річна Соломійка з Тернопільщини наліпила вареників для воїнів

Чи чекати сильних морозів та снігопадів у лютому?