Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Громада на Тернопільщині зібрала мільйон гривень для бригади НГУ «Азов»

На благодійному вечорі «Сила народу», що відбувся у Великоберезовицькій громаді, зібрали 1 мільйон гривень для бригади НГУ «Азов». Ці кошти будуть спрямовані на придбання 4 вантажівок для бійців «Азову».

Організатором збору коштів є Благодійний фонд “Покрова”.

257 894 гривні зібрали завдяки гостям заходу, мешканцям громади, місцевому бізнесу та аукціону. Ще 742 106 гривень в кінці вечора пожертвувала компанія “Агропродсервіс”.

“Розуміємо, що маємо економічно підтримувати нашу країну та ЗСУ стільки, скільки потрібно. Бо ми обов’язково маємо перемогти”,- сказав Андрій Баран, генеральний директор компанії “Агропродсервіс”.

«Великоберезовицька громада, місцевий бізнес та посадовці долучилися до збору і взяли участь в благодійному концерті в сільському клубі села Мишковичі. Особлива подяка депутату Великоберезовицької селищної ради, генеральному директору компанії «Агропродсервіс»,  моєму доброму і давньому другу Андрію Барану, який потроїв зібрані на концерті кошти, заокругливши їх до першого мільйона гривень. Вірю, що азовці ще не одну сторінку нашої новітньої історії розмалюють яскравими кольорами Великої Перемоги»,- написав Іван Чайківський, народний депутат України.

 Детальніше – у сюжеті Терену.

На Тернопільщині чоловік опублікував в “Інстаграмі” інтимні фото та відео жінки

Загибель бійця через місяць після призову: тернопільська прокуратура розпочала кримінальне провадження