Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

NASAMS в дії: ЗСУ на 100% відбили нічну атаку ворога

У ніч з 31 грудня на 1 січня ворог здійснив масовану атаку на Україну. Повітряні Сили ЗСУ спрацювали на 100 %. Про це розповів речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише ТСН.

“Усі 45 дронів, які направили на українців, на нашу землю – знищили. Це дуже серйозний результат. Бачимо, що небо було під надійним захистом”, – сказав Юрій Ігнат.

За його словами, наші воїни ледь встигали перезаряджати артилерію NASAMS і збивати ворожі ракети. Ігнат також наголосив, що ракет у нас вистачає, а ось самих комплексів мало.

“Хочеться ще відзначити допомогу партнерів. Для них має бути такий знак-сигнал, тому що NASAMS ледве встигали перезаряджати наші військовослужбовці. Такого досвіду застосування цього ЗРК, мабуть, ніхто не має, щоб під час ведення бою перезаряджати комплкс і знищувати повітряні цілі. Це ще один сигнал нашим партнерам – наскільки вправно та ефективно в таких бойових умовах можуть застосовувати бойову техніку іноземного виробництва наші фахівці, які лише кілька тижнів тому проходили навчання”, – заявив речник Повітряних сил ЗСУ.

«Я хочу всім нам зараз побажати одного – перемоги»: новорічне звернення Президента (ВІДЕО)

На Тернопільщині на дорозі перекинувся автомобіль: травмувався 19-річний хлопець