Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Десятки діток з інвалідністю отримали допомогу напередодні різдвяних свят (ВІДЕО)

У Чорткові функціонує благодійна організація «Дім милосердя» та Тернопільський обласний центр соціально-психологічної допомоги «Родинний затишок». Вони опікуються дітьми з інвалідністю. Педагоги та лікарі займаються реабілітацією діток, до кожного знаходять індивідуальний підхід.

Молитва та турбота творять дива: діти, які не говорили від народження – починають розмовляти, а ті, які не могли поворухнутись – починають ходити.

Від початку повномасштабної війни заклади прихистили сотні жителів різних регіонів України. Зараз тут проживає близько 100 осіб. Серед них – особи з інвалідністю, літні люди, сім‘ї з дітьми.

Напередодні різдвяних свят дітей та вимушених переселенців, які проживають у закладах, відвідали Володимир Болєщук та Олег Боберський. Вони спільно з благодійним фондом «Покрова» передали продукти харчування та речі першої необхідності для людей і дітей, які потребують.

“Велика вдячність Преосвященному владиці Дмитру Григораку, отцю Володимиру Заболотному, та всім працівникам за те, що присвятили себе такій благородній та саможертовній справі. Нехай Господь благословить вас за ваше милосердя та добре серце”,- сказав Володимир Болєщук.

Детальніше – у відео.

Розклад богослужінь на Різдво у тернопільських храмах

“Нехай новонароджений Христос кріпить нашу єдність та дух перемоги”,- кир Василій Семенюк