Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни викрали гуманітарку в «Карітасі»

Двом тернополянам 1989 та 1991 років народження загрожує від 5 до 8 років ув’язнення за крадіжку, вчинену в умовах воєнного часу.

За інформацією поліції, на територію Благодійного фонду «Карітас» 31 грудня близько опівдня зайшло двоє невідомих. Чоловіки переконалися, що їх ніхто не бачить, й проникли до одного із наметів, в якому зберігалася гуманітарна допомога.

Зловмисники взяли звідти три коробки і почали тікати. Саме в цей час їх помітив працівник фонду та викликав поліцію. За словами потерпілих, злодії взяли 8 упаковок з памперсами та засоби гігієни для людей з інвалідністю.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили особи підозрюваних – це тернополяни, 1989 та 1991 років народження. Жоден з них раніше в поле зору поліції не потрапляв. Чоловіки у скоєному зізналися, а чуже повернули.

За скоєне обидвоє відповідатимуть у суді згідно із частиною 4 статті 185 ККУ – крадіжка, вчинена в умовах воєнного. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

На Тернопільщині четверо хлопців побили 16-річного юнака

Правоохоронця з Тернопільщини підозрюють в організації нарколабораторії