Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Смертельна аварія: бабуся і онучка з Тернопільщини загинули на Хмельниччині

Родина із Чорткова потрапили в смертельну аварію на Хмельниччині: бабуся й онучка загинули, мати дитини – у лікарні.

Двоє жителів Тернопільщини загинули у ДТП на Хмельниччині 22 січня. За кермом була працівниця Чортківської міської ради Наталія Мостовик.

Внаслідок зіткнення загинули двоє людей – єдина донька Наталії, 10-класниця Настя та 62-річна свекруха Галина Мостовик, повідомляють у пресслужбі Чортківської міської ради.

На сторінці у Facebook Чортківської гімназії імені Маркіяна Шашкевича, де навчалася дівчинка, уже з`явилося співчуття з приводу загибелі десятикласниці Насті Мостовик, котра була єдиною дитиною в сім`ї. Її бабуся – 62-річна Галина Мостовик, що теж загинула у цій злощасній ДТП, рік тому втратила чоловіка…

“З глибокою тривогою і сумом на серці сьогодні отримали звістку про непоправну втрату для учнівського колективу гімназії. 22 січня 2023-го в ДТП трагічно загинула учениця 10 класу Анастасія Мостовик. Талановита, творча, всесторонньо розвинена особистість, котра відійшла від нас у час своєї квітучої юності… Вона стала прекрасним янголом, котрий споглядатиме на нас із небес. Висловлюємо глибокі співчуття батькам та рідним Насті з приводу непоправної втрати. Невимовний біль огортає серце…Спи спокійно, дорога Настусе”, – йдеться в дописі.

На деревах з’явились кущі: у парку на Тернопільщині розцвіла рослина-напівпаразит (ФОТО)

На Тернопільщині судили маму, 15-річний син якої розтрощив майно парку