Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Одруження у лікарні: військовий Микола підготував сюрприз коханій

33-річний захисник Микола Гриневич з Одеси та його кохана 26-річна Наталя Бандура з Києва сьогодні стали на рушничок щастя у стінах медичного закладу в Тернополі.

“Микола – військовослужбовець Збройних Сил України, перебуває на лікуванні через поранення, яке отримав під час виконання бойового завдання на бахмутському напрямку. А Наталя приїхала з Києва його провідати, не підозрюючи, що у Тернополі її чекає такий сюрприз”, – розповіли в соцмережі на сторінці медзакладу.

Ідея зареєструвати свій шлюб у бійця виникла напередодні. Її озвучив у відділенні, де лікується, і всі включилися в організацію церемонії та підготовку до шлюбу.
Коровай, рушники, фотограф, навіть плаття для нареченої – все знайшли в один момент, аби тільки враження від одруження були незабутніми.
Через травму ноги Микола змушений ходити із милицею, але під час свого першого весільного танцю він притримувався за свою кохану Наталю.

«Ми познайомилися в інтернеті, майже рік зустрічалися, а на мій день народження Микола освідчився. Але, на жаль, війна… З вересня він перебуває у Збройних Силах України і тільки тепер ми побачилися», – ділиться своєю історією Наталя.

Про ідею одруження в лікарні говорить з усмішкою: «Щось нове. Запам’ятається назавжди!».

Микола зізнається, що одружитися хотів уже давно, але через службу не було можливості, а тепер, нехай і в таких умовах, але вже не хотів втрачати часу.
«Я попросив Наталю взяти паспорт, але не сказав, що буде весільна церемонія. Вона про все вже дізналася вранці, коли прийшла до мене в палату, – розповідає наречений і ділиться найсокровеннішим, – Мрію про донечку і щоб була наша перемога та мирне небо в Україні!”

На Водохреще у Тернополі традиційно освятили воду (ФОТО)

“У Тернополі продовжує навчати дітей із Луганська”. Історія переселенки із зони бойових дій