Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Думав, що це приятель: на Тернопільщині чоловік перерахував шахраю майже 20000 грн

Черговий факт шахрайства задокументували працівники Тернопільського районного управління поліції. Чоловік повірив додзвонювачу та перерахував майже 20000 гривень.

Як розповів потерпілий, на мобільний зателефонував шахрай в голосі якого він впізнав свого приятеля. Шахрай розповів, що йому терміново необхідна готівка, адже він потрапив в ДТП. Потерпілий одразу погодився на за лічені хвилини здійснив дві транзакції на загальну суму 19700 гривень. Вже згодом він збагнув, що його ошукали. Тернополянин телефонував до друга уточнити чи все добре, однак почув, що приятель ні в яку автопригоду не потравляв. Тож звернувся за допомогою до правоохоронців.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до мешканців Тернопільщини з проханням не довіряти невідомим. Незважаючи на те яку вам повідомляють інформацію, необхідно переконатися в її достовірності. Адже завдяки поспішним рішенням, ви можете втратити гроші, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Маленький син залишився без мами: у США померла молода волонтерка з Березовиці (ФОТО)

Філателія проти росії в ООН