Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Романа поховали біля рідного брата-захисника…

Підволочиська громада попрощалася з військовослужбовцем Романом Шептицьким, який загинув поблизу Бахмута 14 січня 2023 року.

У Підволочиську багато людей знають патріотичну родину Шептицьких. Як Роман, так і його старший брат Андрій відважно ішли на передову, не боялися прийняти бій, вміли нести відповідальність та відзначалися патріотизмом до неньки України.

«Щиро співчуваємо батькам загиблого — матері Людмилі та батькові Богданові, які хоронять свого молодшого сина Романа, адже кілька років тому вони вже поховали старшого сина Андрія, теж військового офіцера. Вирушаючи на війну, Роман заповідав рідним: «Якщо станеться так, що я загину, похороніть мене біля мого брата Андрія». Останнє прохання Романа виконано. На цвинтарі батько покійного воїна Богдан Лукич прийняв від військових прапор, яким була вкрита домовина сина.
На Різдво Христове воїн Роман записав коротке відео, в якому запевнив: «Ми обов’язково переможемо!» Нехай його останні слова збудуться в найкоротший терміни, молімося і просімо про це Бога! Приносимо свої щирі співчуття батькам і дітям: дочці Божені та сину Едуарду, а також їхнім сім’ям, рідним, друзям, побратимам та всім, хто назавжди пам’ятатиме воїна Романа, — висловили співчуття в Підволочиській селищній раді.

Не oдрaзу зрoзумілa, що зникли кошти: у Тернополі у жінки з автомобіля викрали 42000 грн

На Тернопільщині 23 січня ввели аварійні вимкнення електрики: графіки також діють