Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Кнопкові мобільні телефони: минуле століття чи надійні пристрої

Вже понад 30 років українці користуються мобільним зв’язком. За ці десятиліття зовнішній вигляд пристроїв та їх технічні можливості сильно просунулися вперед. Водночас досить багато брендів не відмовилися від випуску кнопкових телефонів.

Серед великої кількості варіантів на https://elmir.ua/cell_phones/ можна знайти й такі моделі.

Чому бренди досі випускають їх?

Причина дуже проста – на такі пристрої досі є величезний попит. Багатьом користувачам потрібні лише базові можливості мобільників:

  • дзвінки;
  • короткі повідомлення;
  • доступ до електронної пошти;
  • камера середньої якості тощо.

Звісно любителі смартфонів скажуть, що такий вибір для них неприпустимий. Але кнопкові телефони необхідні дітям, дорослим, людям похилого віку. Наприклад, дитина не буде відволікатися на ігри, якщо в неї буде пристрій з мінімальним набором можливостей. Люди похилого віку цінують мобільники за простоту користування.

Далеко не завжди звичайні кнопкові моделі мають лише базові функції. Все частіше з’являються гаджети з ОС Андроїд, хорошою камерою, повноцінним інтернетом.

Переваги звичайних телефонів

Перше, що варто окремо виділити, – це ціна. Вартість смартфонів може сягати десятків тисяч гривень, а мобільник можна придбати всього за кілька сотень гривень. При цьому якість дзвінків буде не гіршою і навіть кращою (використовується збільшена антена).

Наступна перевага – час автономної роботи. Смартфони працюють в активному режимі не більше 2-х діб. Лише рекордсмени з великою батареєю можуть протриматися довше. Кнопкова модель впевнено тримає заряд до тижня (при щоденних дзвінках), а найкращі варіанти можуть триматися до місяця.  

Міцність – ще одна з переваг. Для смартфона падіння з висоти 1-1,5 метра на асфальт чи іншу тверду поверхню в 90% випадків закінчується серйозними пошкодженнями та дорогим ремонтом. Для звичайного мобільника – це лише невелика прикрість. Максимум – подряпини на корпусі. Для деяких професій міцність та надійність – головні вимоги до електроніки.        

 

Першим у новорічну у Тернополі під звуки сирени народився хлопчик (ВІДЕО)

В аварії на Тернопільщині постраждали люди (ФОТО)