Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Соки та вода: як волонтери допомагають медзакладам Тернопільщини

У медичні заклади Тернопільської області, де зараз лікуються та проходять реабілітацію військові, благодійний фонд «Покрова» передав допомогу. Завдяки зусиллям благодійників лікарні отримали тонни води та соків.

“Здоров’я і фізичне відновлення захисників – пріоритетне завдання. Вода та соки поповнять раціон наших військових, які лікуються та проходять реабілітацію у медзакладах. Щиро дякую всім, хто долучається до цього проекту нашої команди, а особливо нашим героям”,- сказав Іван Чайківський, народний депутат України.

Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради наголосив, що у взаємодопомозі – сила українців та подякував волонтерам та благодійникам за невтомну щоденну підтримку захисників на всіх фронтах.

“Наші воїни повинні відчувати підтримку українців завжди. Дякую лікарям та медичному персоналу за турботу про наших захисників, за те, що допомагають їм відновитись після поранень та травм. Дякуємо нашим воїнам за мужність і бажаємо їм швидкого одужання. В єдності та взаємодопомозі сила українців”, – сказав Володимир Болєщук.

Вважався безвісти зниклим: війна забрала життя ще одного жителя Тернополя (ФОТО)

Курити стане дорожче: скільки коштуватимуть цигарки в 2023-му