Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Водій вантажівки втік: жителька Дніпропетровщини потрапила у аварію під Тернополем (ФОТО)

Повідомлення про ДТП без травмованих на автодорозі М-30 Стрий – Ізварине, неподалік Романового Села Тернопільського району, надійшло до патрульних 16 січня, близько 21:00.

Прибувши на місце події, інспектори виявили заявницю. Жінка розповіла, що сталася ДТП між її авто та вантажівкою, але після аварії водій іншого автомобіля, не зупинившись, поїхав з місця події.

Окрім того, водійка розповіла, що прямує до Львова з Дніпропетровської області, в машині перебувають двоє малолітніх дітей і вона не знає, де їй з дітьми переночувати.

Патрульні склали схему ДТП, відібрали пояснення від заявниці, допомогли доставити автомобіль до найближчої стоянки та доставили її з родиною до пункту Незламності в управління патрульної поліції.

В теплі та спокої сім’я провела ніч, а зранку, інспектори доставили їх до виїзду з міста, де вони зі своїми знайомими, що також їхали до Львова, продовжили поїздку, – кажуть патрульні.

Інформацію про аварію передали до відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП, які встановлюватимуть іншого учасника автопригоди та всі обставини цієї події.

З війни на урок: захисник з Тернопільщини зробив приємний сюрприз своїм донькам (ВІДЕО)

На Чортківщині в одному селі люди уже сидять 27 годин без світла: що сталося?