Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вибухнув газ: на Тернопільщині травмувалася літня жінка

У Хоросткові Чортківського району на вулиці Шевченка в приватній одноповерховій господарській будівлі стався вибух газоповітряної суміші. Внаслідок цього виникла пожежа.

Про це повідомили на сторінці головного управління ДСНС області у соцмережі.

Від вибуху травмувалася 84-річна власниця будівлі. Жінка зазнала термічних опіків. Її госпіталізували до Копичинецької міської лікарні. Ймовірна причина вибуху – розгерметизація внутрішньої системи газопостачання.

У результаті цього випадку зруйновано 10 квадратних метрів зовнішньої стіни будівлі, пошкоджено елементи облицювання внутрішніх стін та перекриття. Під час гасіння вдалося врятувати дві будівлі.

Також 18 січні 2023 року виникла пожежа житлового будинку в селі Урожайне Мельнице-Подільської громади Чортківського району на вулиці Центральній. Вогонь знищив речі домашнього вжитку, облицювання стін і стелі.

У селі Надорожнів Саранчуківської ТГ в димарі житлового будинку спалахнула сажа. Полум’я за межі димаря не розповсюдилося.

В Сущині Теребовлянської громади Тернопільського району пожежа виникла у господарській будівлі. Згоріли мотоінструменти, покриття та перекриття будівлі.

“Сім’я не повинна боятися дати нове життя”: митрополит охрестив 6 дитину подружжя з Острова (ФОТО)

Загинув у боях біля Красної Гори… Підволочиська громада втратила Героя