У аваріях на Тернопільщині травмувались люди

На вихідних на дорогах Тернопільської області трапилось кілька ДТП, внаслідок яких травмувались люди.

Одна з них трапилась в межах села Підгороднє. Водійка автомобіля Citroën Berlingo не впоралася з керуванням та врізалась у бетонну огорожу. В результаті удару з тілесними ушкодженнями її госпіталізували до медзакладу, повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Інша аварія трапилась  в Кременці. Кермувальник автомобіля Ford збив жінку, яка знаходилася на узбіччі дороги. Потерпіла отримала травми, її госпіталізували до лікарні.

Ще одна ДТП трапилася в обласному центрі на проспекті Злуки. Під колеса Skoda Octavia о 17:10 потрапив пішохід. 54-річний тернополянин на момент ДТП знаходився на нерегульованому пішохідному переході. Чоловіка доправили до медзакладу.

На дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече 0 7:40 не розминулися Mercedes Sprinter та Renault Megan. У даній аварії ніхто не постраждав.

З тілесними ушкодженнями у неділю звернувся за меддопомогою до лікарні житель села Великі Гаї. Чоловік розповів, що отримав травми в результаті ДТП, яка трапилася 24 грудня в Тернополі. Він керував автомобілем Renault Trafic і на вулиці Збаразькій зіткнувся з автобусом марки “Isuzu”. Причини автопригод встановить слідство.

Працівники поліції звертаються до пішоходів бути обережними, а особливо у темну пору доби. Переходити дорогу лише після того, як переконалися, що авто встигає загальмувати. На одяг та сумки варто вчепити світловідбивальні елементи.

Марта Краузе

This website uses cookies.