Особливості охорони квартири: поради експертів

Охоронна сигналізація та система відеоспостереження були й залишаються найбільш дієвими варіантами для охорони квартири від злому та крадіжок.

 

Краще за все замовити послугу встановлення охоронного обладнання у фірми, чиєю спеціалізацією є охорона квартир ціна при цьому може бути прийнятною. Наприклад, якщо звернутися у компанію Охоронний Холдінг, можна вибрати класичний, оптимальний чи преміумпакет послуг. У разі вибору будь-якого пакета клієнт отримає цілодобову охорону свого житла. Спеціалісти Охоронного Холдінгу гарантують надійність роботи обладнання та швидкість реагування охоронців за потребою.

Сучасні охоронні системи: основні елементи

Основними елементами сучасної охоронної системи є:

  • електронні замки;
  • камери спостереження;
  • віконні датчики (в тому числі й на розбиття скла);
  • датчики руху.

Розкрити механічний замок для професійного зламувача – елементарна задача. А ось електроніка – то інша справа, для злому електронного замка зловмиснику потрібні особливі знання та спеціальне обладнання.

Прекрасним способом відлякування зловмисників будуть саме камери відеоспостереження. Якщо злом таки станеться, то записи з камер стануть головним доказом, що допоможе розкрити злочин та знайти крадіїв.

Якщо квартира знаходиться на верхньому або нижньому поверсі, дуже корисно використовувати віконні датчики, що проінформують у разі намагання зловмисника зламати кватирку або вирізати скло.

Якщо зловмисник вже у квартирі, саме датчики руху повідомлять охоронну фірму про виникнення надзвичайної ситуації. Ці датчики мають різні принципи роботи. Так, деякі з них реагують на тепло об’єкта, а деякі – реагують на рух з використанням лазерних променів.

Охорона квартири: яке обладнання вибрати?

Така комплексна послуга, як охорона квартири, дешево коштувати не може. Але є варіант зупинитися на мінімальному наборі обладнання у тому випадку, якщо житло знаходиться вище третього поверху, але не на останньому. У мінімальний набір входять:

  • приймально-передавальний прилад;
  • датчики на відкриття дверей та на рух у коридорі;
  • клавіатура для постановлення та зняття з охорони.

Після того, як спрацює охоронна сигналізація та сигнал тривоги надійде на пульт, до вашої квартири буде направлена найближча група мобільного реагування.

 

Микола Галас

This website uses cookies.