Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі водоканал суттєво піднімає ціну за куб води

Вода у Тернополі з 1 січня буде уже точно “золотою”. Водоканал анонсував підняття тарифів на свої послуги. Ціна на воду у Тернополі одна з найвищих в Україні.

Отже, уже з 1 січня 2023 року тернополяни та жителі Тернополя будуть платили за куб холодної води 44,46 грн, а з 1 липня 51,38 грн.

Тернополяни активно почали обговорювали дане підвищення у соцмережах. Тернополянка Наталя Дідух написала про це пост:

“КП «Тернопільводоканал» хоче, щоб тернополяни з 1 січня 2023р платили за куб холодної води 44,46 грн, а з 1 липня 51,38 грн…

Нацкомісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг (НКРЕКП), планує у два етапи (в січні і липні 2023 р) підвищити тарифи на воду та водовідведення у всіх регіонах України, в тому числі – для нашого КП «Тернопільводоканал».

Громадських слухань не було через війну; заборона кабміну на підвищення тарифів стосується лише тарифів на розподіл газу, теплової енергії, послуг із постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

Тернопільська міська рада і Сергій Надал, ваша функція – відстоювати інтереси громади. Прокоментуєте таке ціноутворення?

Нище на фото – «обґрунтування» водоканалу.
Найцинічніше звучить аргумент «зменшення обсягів реалізації». Тобто, ми з вами економимо воду, щоб менше сплачувати, а водоканал піднімає ціну, щоб надходження коштів від реалізації не зменшилося?…  А тепер ще добавте сюди нарахування по загальнобудинкових водомірах….
Окремої уваги заслуговують як відсотки по кредитах на «модернізацію» обладнання, так і ріст рівня зарплат працівників водоканалу під час війни
Українці фактично мають не одну війну з мо@@@лями, а й змушені тримати оборону в тилу…
Та й таке!…”, – йдеться у повідомленні.

 

Плакало небо, плакали люди: жителі Борщівщини на колінах зустріли тіла двох Героїв (ФОТО)

У Тернополі поліцію підозрюють у катуванні людей