Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У аваріях на Тернопільщині травмувались люди

На вихідних на дорогах Тернопільської області трапилось кілька ДТП, внаслідок яких травмувались люди.

Одна з них трапилась в межах села Підгороднє. Водійка автомобіля Citroën Berlingo не впоралася з керуванням та врізалась у бетонну огорожу. В результаті удару з тілесними ушкодженнями її госпіталізували до медзакладу, повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Інша аварія трапилась  в Кременці. Кермувальник автомобіля Ford збив жінку, яка знаходилася на узбіччі дороги. Потерпіла отримала травми, її госпіталізували до лікарні.

Ще одна ДТП трапилася в обласному центрі на проспекті Злуки. Під колеса Skoda Octavia о 17:10 потрапив пішохід. 54-річний тернополянин на момент ДТП знаходився на нерегульованому пішохідному переході. Чоловіка доправили до медзакладу.

На дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече 0 7:40 не розминулися Mercedes Sprinter та Renault Megan. У даній аварії ніхто не постраждав.

З тілесними ушкодженнями у неділю звернувся за меддопомогою до лікарні житель села Великі Гаї. Чоловік розповів, що отримав травми в результаті ДТП, яка трапилася 24 грудня в Тернополі. Він керував автомобілем Renault Trafic і на вулиці Збаразькій зіткнувся з автобусом марки “Isuzu”. Причини автопригод встановить слідство.

Працівники поліції звертаються до пішоходів бути обережними, а особливо у темну пору доби. Переходити дорогу лише після того, як переконалися, що авто встигає загальмувати. На одяг та сумки варто вчепити світловідбивальні елементи.

П’ять автомобілів для ЗСУ від БФ «Покрова»

Йому було 105 років: відійшов у засвіти відомий довгожитель Тернопільщини