Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Особливості охорони квартири: поради експертів

Охоронна сигналізація та система відеоспостереження були й залишаються найбільш дієвими варіантами для охорони квартири від злому та крадіжок.

 

Краще за все замовити послугу встановлення охоронного обладнання у фірми, чиєю спеціалізацією є охорона квартир ціна при цьому може бути прийнятною. Наприклад, якщо звернутися у компанію Охоронний Холдінг, можна вибрати класичний, оптимальний чи преміумпакет послуг. У разі вибору будь-якого пакета клієнт отримає цілодобову охорону свого житла. Спеціалісти Охоронного Холдінгу гарантують надійність роботи обладнання та швидкість реагування охоронців за потребою.

Сучасні охоронні системи: основні елементи

Основними елементами сучасної охоронної системи є:

  • електронні замки;
  • камери спостереження;
  • віконні датчики (в тому числі й на розбиття скла);
  • датчики руху.

Розкрити механічний замок для професійного зламувача – елементарна задача. А ось електроніка – то інша справа, для злому електронного замка зловмиснику потрібні особливі знання та спеціальне обладнання.

Прекрасним способом відлякування зловмисників будуть саме камери відеоспостереження. Якщо злом таки станеться, то записи з камер стануть головним доказом, що допоможе розкрити злочин та знайти крадіїв.

Якщо квартира знаходиться на верхньому або нижньому поверсі, дуже корисно використовувати віконні датчики, що проінформують у разі намагання зловмисника зламати кватирку або вирізати скло.

Якщо зловмисник вже у квартирі, саме датчики руху повідомлять охоронну фірму про виникнення надзвичайної ситуації. Ці датчики мають різні принципи роботи. Так, деякі з них реагують на тепло об’єкта, а деякі – реагують на рух з використанням лазерних променів.

Охорона квартири: яке обладнання вибрати?

Така комплексна послуга, як охорона квартири, дешево коштувати не може. Але є варіант зупинитися на мінімальному наборі обладнання у тому випадку, якщо житло знаходиться вище третього поверху, але не на останньому. У мінімальний набір входять:

  • приймально-передавальний прилад;
  • датчики на відкриття дверей та на рух у коридорі;
  • клавіатура для постановлення та зняття з охорони.

Після того, як спрацює охоронна сигналізація та сигнал тривоги надійде на пульт, до вашої квартири буде направлена найближча група мобільного реагування.

 

Скільки телевізорів потрібно вдома та критерії їх вибору

Як тернопільські надрокористувачі сплачують ренту