Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

З Тернопільщини відправили чергову допомогу на Херсонщину

Напередодні Дня святого Миколая з Тернопільщини відправили п’ять вантажівок гуманітарної допомоги на звільнену Херсонщину. Організували та сформували вантаж Благодійний фонд «Покрова» та Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради.

Рятувальники забезпечили логістику, надали брендовані транспортні засоби, паливо та водіїв, а благодійний фонд – сформував гуманітарний вантаж: борошно, крупи, макаронні вироби, консервацію, каву, воду, продукти тривалого зберігання й продукцію, яка не потребує тривалого приготування.

«За період окупації жителі Херсонщини пережили багато горя. Ворог створив в області гуманітарну катастрофу. Сьогодні Херсонська область потребує допомоги. Це вже не перший вантаж, який прямує з Тернопільщини на Херсонщину. Я дякую всім жителям Тернопільщини за те, що вже 10 місяців вони є надійним тилом для регіонів, які постраждали від окупанта. Сила і непереможність українців в тому, що ми не залишаємо один одного в біді і разом долаємо всі труднощі», — сказав Володимир Болєщук.

 

Як розповів начальник ГУ ДСНС України в Тернопільській області Віктор Маслей, вантаж буде переданий цивільному населенню Херсонської області, підрозділам ДСНС, які несуть службу на деокупованих територіях, силам безпеки та оборони.

У Тернополі з магазину викрали дві шуби по 15000 грн

Залужний: «Не сумніваюсь, що росіяни знову підуть на Київ»