Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Духи чоловічі – елегантне доповнення образу та підкреслення стилю

Сучасний ринок наповнений великою кількістю парфумерії, яка поділяється на чоловічу та жіночу, але також є пропозиції з категорії унісекс. Істинно чоловічі парфуми мають цитрусові, шкіряні та деревні нотки. Деякі квіткові акорди доповнюють колекції відомих брендів Chopard, Calvin Klein та Hugo Boss.

Не слід купувати повнорозмірні флакони після першого знайомства. Рекомендується шляхом спроб та помилок знайти в результаті ідеальні аромати чоловічі, що відповідають особистим уподобанням. Деяким чоловікам знадобилося кілька десятків років, щоб у результаті знайти гідне рішення під свої запити та уподобання.

Різновиди ароматів

Серед найбільш популярних чоловічих ароматів потрібно виділити кілька ключових категорій:

  1. Пряні. В основі аромату застосовується гвоздика, мускатний горіх, шавлія, розмарин, чебрець і лаванда;
  2. Океанічні. Акорд морської ноти стане чудовим способом забезпечити легкість та свіжість. Виробники лише починають експериментувати з цим ароматом;
  3. Фужерні. Аромат характеризується наявністю ноток лаванди, дерева, герані та кумарину;
  4. Трав’яні. Основний акорд посилюватиметься ароматами зелені та скошеної трави;
  5. Цитрусові. Аромати для бадьорості, де є бергамот, апельсин, мандарин та грейпфрут. Вони легкі та свіжі;
  6. Східні. В основу композиції додаватимуться пряні або цитрусові нотки.

Ідеальний парфум вдасться вибрати тільки завдяки оцінці власних уподобань та умов. Обов’язково враховується вік, спосіб життя та характер чоловіка. Солідні та старші люди віддають перевагу стриманим ароматам, а молоді чоловіки готові постійно експериментувати із застосуванням сміливої парфумерії.

На вибір надається парфумована вода, туалетна вода, одеколон та освіжаюча вода. Всі вони відрізняються вмістом олії: 15-20%, 4-10%, 3-5% та 1-3% відповідно. Туалетна вода є універсальним рішенням.

Де придбати аромати чоловічі?

Магазин «Parfum City» стане тим місцем, де за лічені хвилини вдасться зробити правильний вибір, ґрунтуючись на своїх запитах та уподобаннях. Через роки роботи було вивчено попит та сформовано низку пропозицій, щоб задовольнити запити всіх чоловіків та сучасних модників.

Оформлення замовлення доступне з будь-якої точки України, а доставка діє до регіонів, де немає бойових дій. При покупці слід оцінити опис парфуму, його характеристики та нотки, роблячи правильний вибір.

 

Гостре питання: у Тернополі можуть відновити роботу ліфтів

Пожежа у Великому Глибочку: у власному домі загинула жінка