Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські рятувальники отримали нові пожежні автомобілі

Тернопільські рятувальники отримали сучасні пожежні автомобілі, вироблені ТОВ ПК «Пожмашина». Нові автоцистерни на базі шасі Ford 1833 СС 4х2, можуть перевозити до місця пожежі 5 тонн води та 500 літрів піноутворювача. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

Машини укомплектовані електричним генератором, бензопилою, моторізом, шабельною пилою, ручним електрифікованим інструментом, висувною освітлювальною мачтою, пожежними рукавами та всім іншим необхідним пожежно-технічним обладнанням.

Працівники управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Тернопільській області оглянули техніку перед відправленням в підрозділи та залишились задоволені її можливостями. Як зазначив Юрій Ярема, начальник управління реагування на надзвичайні ситуації – отримана техніка високої якості та з найсучаснішим оснащенням, яке допоможе рятувальникам швидше та ефективніше вирішувати завдання спрямовані на захист населення та їх майна від пожеж та інших надзвичайних подій.

Розшукують очевидців аварії: у Тернополі водій на Daewoo збив пішохода

Скільки телевізорів потрібно вдома та критерії їх вибору