Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

«Життя обов’язково візьме верх». Олег Сенцов вчетверте став батьком

Режисер Олег Сенцов, який нині служить у ЗСУ, поділився на сторінці в Facebook радісною новиною, що у нього народився син.

Олега знає вся Україна і далеко за кордоном, адже 10 травня 2014-го його затримали російські силовики в захопленому Сімферополі, тримали в тюрмі в росії. 25 серпня 2015-го росія засудила його за звинуваченням у тероризмі до 20 років позбавлення волі з відбуванням покарання у колонії суворого режиму. 7 вересня 2019-го повернули в рамках обміну російських злочинців з України на українських військовополонених з рф.

Режисер опублікував фото, на якому його дружина Вероніка Велч (юристка та громадська активістка) позує з новонародженим сином, якого назвали Дем’яном. Як відомо, Велч зараз перебуває у США. Від першого шлюбу з колишнім координатором руху Чесно та політичним консультантом Андрієм Круглашовим в активістки є син, – розповідає life.nv.

«В ці важкі для нас усіх часи, мало буває світлих подій. Але життя, яке ми боронимо, обов’язково візьме верх. Дякую, кохана, за нашого Дем’яна!» — написав Сенцов.

У режисера є двоє дітей від першого шлюбу — дочка Аліна та син Владислав. Також Сенцов має позашлюбну доньку Емму від журналістки Юлії Бабич.

“Загинув у бою на Луганщині…” Тернопільщина втратила ще одного Героя

«Переідентифікація»: тернополянин скористався послугою шахрая і втратив чималу суму