Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Виховували з дружиною двох дітей: на Чортківщині поховали розвідника (ФОТО)

В останню дорогу провели жителя села Біла Чортківської громади Дмитра Філіповича.

Про це повідомили на сторінці Чортківської міської ради.

Сам Дмитро родом із Кіровоградщини. Народився та навчався в одній із місцевих шкіл. Переїхав Дмитро Філіпович із Кіровоградщини на Тернопільщину завдяки своїй майбутній дружині. Одного разу випадково зустрівшись, більше ніколи не полишали один одного. Подружжя виховувало двох дітей.

Життєрадісний, позитивний, впевнений у собі чоловік, котрий завжди знав, що хоче від життя. Через це у рідному Новомиргороді, у Чорткові, де чоловік працював, у селі Біла, де він із дружиною прожив 15 років – всі дуже болісно сприйняли цю жахливу звістку, – йдеться в повідомленні.

Працював Дмитро на СЕ-Борднетце, а потім служив у місцевій військовій частині. Влітку разом із вісьмома колегами-військовослужбовцями вирішили по власній волі добровольцями піти на війну. У результаті призвали на військову службу Дмитра 4 серпня. Служив розвідником розвідувального взводу механізованого батальйону військової частини А7014. І рівно через чотири місяці – 4 грудня поблизу села Червонопопівка Луганської області внаслідок мінометного обстрілу отримав поранення, несумісні з життям.

Колектив “Галасу” щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Дмитра Філіповича з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять Герою.

Як вимикатимуть світло на Тернопільщині 12 грудня: новий графік

Смертельна аварія на Тернопільщині: двоє загинуло, двоє у лікарні (ФОТО)